Rólunk

Carboferr Kereskedőház Zrt. célja, hogy hagyományos ipari tevékenységhez köthető alapanyag beszerzés, logisztikai és kereskedelmi szolgáltatásokat nyújtson partnereinek. Cégcsoportunk tőkeereje és munkatársaink szakértelme garancia a megbízható és kiszámítható üzleti kapcsolat kiépítésére.

Menedzsmentünk széles körű banki és finanszírozási tapasztalattal rendelkezik a projektfinanszírozás és kereskedelem finanszírozás területén. Amennyiben az Ön cége az acélipari disztribúcióval, ipari fémfeldolgozási tevékenységgel, illetve ipari nyersanyagokkal foglalkozik, érdemes felvennie velünk a kapcsolatot.

Kereskedelmi tevékenységünket export és import okmányos ügyletek, hitelbiztosított nyitott szállítások, faktor ügyletek és logisztikai szolgáltatások egészítik ki partnereink igényének megfelelően.

Minőségbiztosítási rendszerünk ISO9001 szerint tanúsított, amely az acél hengerművek illetve vegyipari gyártócégek által kiadott 3.1.-es EN szerinti gyártóművi műbizonylataival kiegészítve megfelel a magas hozzáadott értéket előállító gyártócégek igényeinek is (továbbá TÜV, PED, ASTMA).

A Carboferr márka 2016-ban elnyerte a Business Superbrands díjat, melyet csak a minőséggel és a megbízhatósággal azonosított pénzügyileg stabil cégek kaphatnak meg, melyre különösen büszkék vagyunk és ezúton is köszönjük partnereink belénk vetett bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni.

Cégünk, acélszerkezet-gyártó partnereink igényeire reagálva, 2018 elejétől megkezdte a 3D és BIM (Building Information Modelling) alapú mérnöki modellezésre történő felkészülést, hogy már az év második felére képes legyen megfelelni az egyre szigorúbb minőségbiztosítási követelményeknek, a technológiai tervezéstől az üzemeltetésig.

www.boss5d.hu

Innováció

Ma az ipar és a nagykereskedelem új stratégia és innovatív strukturált kereskedelmi megoldások megtalálására kényszerítik a piaci szereplôket függetlenül tôkeerejüktôl és piaci részesedésüktôl. Segítünk céljai elérésében.

Üzlet

Versenyképes szolgáltatásaink és megfelelô tôkehátterünk a garancia arra, hogy szerzôdéseink a megállapodott céloknak megfelelôen valósuljanak meg. Meggyôzôdésünk, hogy velünk meghaladja árupiaci értékesítési terveit.

Bizalom

A bizalom még inkább felértékelôdött a mai gyorsuló és egyre kiszámíthatatlanabb üzleti környezetben. Cégünk kiszámítható, és kölcsönös bizalomra építô üzletmenete hosszú távon stabil hátteret biztosít partnereinknek.