Kereskedelem

Tevékenységünk elsősorban

- ötvözetlen acéltermékek  kis- és nagykereskedelme

- műanyag granulátumok (PE, PP, PET), regranulátumok, műanyag lemezek és csövek nagykereskedelme

- FMCG termékek disztribúciója, márkaképviselet


területét fedi le. Iparági tapasztalataink, gyártóművi és bányavállalati direkt beszerzési forrásaink mellett kedvező kereskedelmi feltételeink különböztetnek meg versenytársainktól. Meggyőződésünk, hogy független piaci szereplőként gyors, rugalmas és biztonságos finanszírozási megoldásaink és logisztikai megoldásaink elősegítik az Önök üzleti céljainak elérését.

Hazai és multinacionális disztribúciós és végfelhasználók beszállítójaként részt veszünk az energetikai, autóipari, mezőgazdasági gépgyártási és építőipari értékteremtési lánc kiszolgálásában és finanszírozásában.

Innováció

Ma az ipar és a nagykereskedelem új stratégia és innovatív strukturált kereskedelmi megoldások megtalálására kényszerítik a piaci szereplôket függetlenül tôkeerejüktôl és piaci részesedésüktôl. Segítünk céljai elérésében.

Üzlet

Versenyképes szolgáltatásaink és megfelelô tôkehátterünk a garancia arra, hogy szerzôdéseink a megállapodott céloknak megfelelôen valósuljanak meg. Meggyôzôdésünk, hogy velünk meghaladja árupiaci értékesítési terveit.

Bizalom

A bizalom még inkább felértékelôdött a mai gyorsuló és egyre kiszámíthatatlanabb üzleti környezetben. Cégünk kiszámítható, és kölcsönös bizalomra építô üzletmenete hosszú távon stabil hátteret biztosít partnereinknek.